Opiskelemaan, mutta mitä ja miksi?

Mitä haluat osata? Mitä haluat tehdä?
Pohdi mihin haluat vaikuttaa osaamisellasi ja tulevaisuuden työssäsi.
Etsi täältä tietoa opiskelupäätöstesi tueksi! 

Tälle sivulle tulee syksyn aikana 100 uutta videotarinaa teknologiayritysten nuorista osaajista. He kertovat työstään ja työpaikastaan sekä osaamisestaan ja opiskeluvalinnoistaan. Teknologiayrityksissä töissä olevat ovat opiskelleet ammattioppilaitosten, ammattikorkeakoulujen tai yliopistojen monilla eri koulutusaloilla.

Muuta kiinnostavaa

Mahdollisuuksien maailma!

Tekniikasta tai koneista ja laitteista ei tarvitse olla kiinnostunut. Mutta, kannattaa kiinostua siitä, mitä teknologialla voi saada aikaiseksi.

Harjoittelu-, opinnäytetyö- ja työssäoppimispaikat

Teknologiateollisuuden yrityksissä on kesätyö- ja harjoittelupaikkoja vuosittain noin 15 000 opiskelijalle! Paljon mahdollisuuksia tutustua yrityksiin ja hankkia kokemuksia erilaisista työtehtävistä.

#teknologiatiistai

Ammatilliset oppilaitokset koko Suomessa järjestävät yhdessä teknologiateollisuuden yritysten kanssa TeknologiaTiistai-tapahtumia marraskuun viimeisenä tiistaina 28.11.2017.

Teknologia on arkea!

Älä tyydy olemaan vain teknologian tehokäyttäjä - voit olla vaikuttamassa arkeesi ja luoda omalla osaamisellasi parempaa tulevaisuutta.

Teknologialla vaikutetaan maailmaan, jossa elämme!

Sinäkin voit olla mukana tekemässä käyttäjäystävällisiä, energiatehokkaita, ekologisia ja taloudellisia teknologisia ratkaisuja - tai viemässä niitä ympäri maailmaa ...

MyTech-ohjelma - tukea ilmiölähtöiseen projektioppimiseen

Yläkoulun ja lukion oppimisprojekteille ideoita, sisältöjä ja yhteistyötä korkeakoulujen ja teknologiayritysten kanssa. Opettaja, tutustu MyTech-ohjelmaan ja ilmoita luokkasi mukaan!